Han som inte skonade sin egen son utan utlämnade honom för att hjälpa oss alla, varför skall han inte skänka oss allt med honom?
Rom 8:32

Gudstjänstliv

Välkommen att besöka Filadelfia Bankeryd och delta i våra olika gudstjänster. Vi tror och hoppas att besök i vår kyrka kan förvandla ditt liv.

Gudstjänst

En upplevelse som kan förändra. Varje söndag klockan 10.00 firar vi gudstjänst. Vi gör vårt bästa för att skapa en varm miljö där så många som möjligt kan få upptäcka vem Jesus är. Läs mer om hur en gudstjänst går till på sidan Nyfiken på kyrkan.

Varje gudstjänst avslutas kring fikaborden i vår festvåning.

Hemgrupper

Vi tror att gudstjänsten på söndag, när många är samlade till fest inför Gud, är viktig. Vi tror också att små grupper, där man delar en vardagsgemenskap, är lika viktiga. Hemgrupper

  • består av 6-12 personer
  • träffas i regel varannan vecka
  • träffas ofta hemma hos varandra
  • vårdar varandras förtroenden och det som sägs stannar inom gruppen
  • är alltid öppen för att ta emot nya människor

Du som är intresserad av att veta mer eller gå med i en hemgrupp, kontakta pastor Kjell Olsson.

Media

Församlingspodden

Missa inte församlingens podd. Lyssna direkt på webben eller via ett poddverktyg. Länk till startsida för församlingspodden. Ladda gärna hem ett poddverktyg och börja prenumerera på podden.

Undervisning från Filadelfia Bankeryd!

Nu kan du lyssna på predikan och bibelstudium från Filadelfia Bankeryd. Vi har valt att lägga upp undervisningen på Söndag Hela Veckan. De senast upplagda hittar du på här på denna sida.