Ty alla Guds löften har fått sitt ja genom honom. Därför säger vi också genom honom vårt Amen, Gud till ära.
2 Kor 1:20

Dios - fredagshäng mm

Dios - En plats att söka och upptäcka Gud i kärlek och gemenskap! Dios är Filadelfiakyrkans och Missionskyrkans gemensamma ungdomsarbete i Bankeryd. På fredagskvällarna samlas vi varannan gång i Filadelfiakyrkan och Missionskyrkan.

 

EN VANLIG FREDAG 

19:30 Mingel

Kvällen startar med mingel där man får chansen att träffa sina kompisar som man inte har träffat i veckan och snacka av sig.

19.45 Aktivitet

Varje fredag har vi någon form av aktivitet och det kan variera väldigt mycket från gång till gång. Men några exempel är: bumberboll, quiz, norsk kurragömma, bada eller bara häng. Varmt välkommen att hänga på! Om du har några frågor kontakta ungdomsledare.

21.00 Möte

Mötet är det vi vill ha störst fokus på. Här får vi söka och upptäcka vem Gud är och se vad kristen tro handlar om på riktigt.

22.00 Café

Ett smörgåsbord av trevligheter. Allt från fika och go gemenskap till biljardbord och sköna soffor att sjunka ner i och njuta av att det är helg.

DELUXE

Varje termin har vi Deluxe. Deluxe är vår storsatsning och vårt mest utåtriktade arbete där vi gör lite extra av allt. Deluxe har det självklara fokuset att ungdomar ska få möta Jesus!

Vi kör Deluxe Mingel, Deluxe Möte, Deluxe Café, Deluxe Aktivitet osv. Ja ni förstår säkert... allt är uppskruvat ett eller flera snäpp och det är helt enkelt något alldeles EXTRA som man inte vill missa.

Stay tuned

I Kalendern och i Insta-flödet (på denna sida) håller du dej uppdaterad. 

Dios Bankeryd på Instagram